Wedding Gaby & Maurice

Gaby en Maurice, wat een mooie trouwdag het was! De dag is vroeg begonnen met het aankleden van de bruid en bruidegom. De eerste ontmoeting bij de bruid was heel ontroerend.  De fotolocatie @LijmenCultuur was een perfecte plek.  Tussen de buien door hebben we veel lol gehad tijdens de groepsfoto momenten op de @Brasserie Buitenhuis. De kerkelijke inzegening in CLC Den Haag was druk bezocht . We wensen dit kersverse bruidspaar veel zegening en mooie momenten in hun leven wat ze gaan samen opbouwen!

 

Kijk naar de bijzondere Love Story Film van Gaby & Maurice

Fotografie & Fusion Video: Jekel Photography

Hair: Elisabeth Berkhout Fotoshoot Locatie: Lijm & Cultuur

Delft Trouw locatie: Brasserie Buitenhuis – Valkenburg Kerk: City Life Church Den Haag PartySound: Rich-Raw

Fotoshoot bij Lijm en Cultuur in DelftTrouwen bij City Life ChurchFirst Dans bij BrasserieFirst dans Trouwen bij BrasserieRoken met best man's Sigaren De Olifant Trouwen bij Brasserie BuitenhuisRoken met best man's Sigaren De Olifant Trouwen bij Brasserie Buitenhuis

 

Love Shoot in Den Haag/Mirte en Shervin

How it began

Love Shoot in Den Haag/Mirte en Shervin

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan gaan ze trouwen… En het begon alles in Den Haag: Mirte zag Shervin voor het eerst in het Zuiderpark, waar hij enthousiast met zijn vrienden aan het basketballen was. Ze viel als een blok voor hem…

Verder zie je alles in de clip…

 

 

Cinematic trouwreportage van Koen & Laura

Bruiloft van Koen & Laura

Trouwen op het strand, tijdens prachtige zonnige dag, rondvliegende meeuwen, het rollen van de branding en met je voeten in het zand.

Bekijk onze Cinematic Trouw clip en beleef de mooiste trouwdag van je leven opnieuw.

(more…)

Bruiloft in Wassenaar van Mieke & Henk

[:nl]Bruiloft in Wassenaar Katwijk

Dan stonden ze op het strand: stralend, smoorverliefd op elkaar op de populairste dag van het jaar… 07-07-2017!

Het was een geweldige dag met veel mooie momenten. Het bruidspaar heeft echt geweldig gedaan tijdens de fotosessie: op de heuvels geklommen, in het water gelopen en zelfs de rookraketten vonden ze niet eng! Ook de grote complimenten voor de gasten, die hebben de geweldige dropshot mogelijk gemaakt!

Kortom, echt de dag om met trots terug op te kijken.

Henk en Mieke, we wensen jullie rijkelijk God’s zegening en flourishing in jullie mooie leven samen!

Special thanks to: de Golfslag te Wassenaar

Selecteer 4K resolutie op je computer of TV voor beste kwaliteit

 

 

(more…)

Trouw Reportage Daemy & Tessa

Bruiloft Daemy & Tessa/ Den Haag/Delft/Den Hoorn

De dag van de bruiloft van Daemy en Tessa begon met onweersbuien en harde wind. Het bruidspaar heeft de Kijkduin gekozen voor de bruidsreportage, want ze hadden daar hun eerste date. Niemand geloofde dat het mogelijk zou zijn aangezien de weersvoorspelling. Maar God schonk ons een zonnig weer met onwijs mooie wolken!

We wensen Daemy en Tessa een gezegende levensreis toe!

Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt:
De Hoornbloem – Feestlocatie
PWAM Sound & Vision Licht & Geluid
Tim Dumaij Ceremoniemeester
Nathalie Dumaij Ceremoniemeester
Burgerlijke ceremonie – Stadhuis Delft
Auto – Vader Daemy
Ruben Luiken – Kerkelijke inzegening CLC Den Haag
Bart Reinders & Church Jiska de Hoop City Life Church Ceremoniemeester
Stefan van Reine Artiest – DJ
Martijn van Bommel Artiest – DJ
Remco Ruijgers Artiest – Start Act
Johan & Tanja Lummel – Acoustic Entree

 

 

 

(more…)

Wedding of Martijn & Patricia / Castle de Haar

[:nl]WEDDING  MARTIJN & PATRICIA

The Wedding of Patricia & Martijn was like a fairy-tale! With the gorgeous castle at the background, touching vows and pure love you can see in their eyes, when they look at each other!

We had all kind of weather: sunshine, clouds and rain with thunderstorm…

Just watch this unique wedding film and witness it yourself!

Incredible promise to love at the nice and bad weather

Highlights of the fairy-tale wedding.

(more…)

Bruidsreportage in Den Haag / Patrick & Nicole

jekelphotography-com_wedding_patrick__nicole_20161021-13-24-10-gc1a0115

Op een mooie zonnige herfstdag trouwden Patrick en Nicole. De dag begon bij Nicole, waar haar toekomstige schoonmoeder bij haar een prachtig kapsel maakte. Een paar weken voor de bruiloft belde Nicole ons om te vertellen dat de straat helemaal open lag, maar we stelden haar gerust en vertelden dat dit juist mooie plaatjes zou opleveren. Daar is een uiteindelijk bijzondere, tijdelijke stoep aangelegd door bouwvakkers, zelfs met een rode loper, met dank aan de buren! Het bruidspaar heeft als verrassing een trouwauto gekregen, waar de vader van de bruid de chauffeur was. Tijdens ons kennismakingsgesprek kregen wij het idee om de shoot te houden bij het Rock palace, omdat Patrick en Nicole hele muzikale talenten hebben. Patrick heeft van tevoren contact opgenomen met het Rock palace, waardoor we een geweldige en unieke kans kregen.

(more…)

Trouwen in Vlaardingen/Bruiloft Ernst & Cindy

Op een mooie, zonnige dag trouwden Ernst en Cindy. Het moment van ‘the first look’ was mooi en ontroerend, maar hun zoontje Sem was vooral bezig met de super vette en sportieve trouwauto. In Het Oude Stadhuis in Vlaardingen werden prachtige woorden gesproken met heel veel ‘happy tears’… Omdat Ernst eigelijk geen toestemming had gevraagd aan de vader van de bruid, heeft hij dat heel snel tijdens de voltrekking gedaan. De openingsdans van het bruidspaar was zeker niet ordinair, maar een bijzondere mix van verschillende dansstijlen. Het bruidsboeket werd niet gegooid, zoals normaal gesproken, maar werd overhandigd aan iemand die zeer dierbaar was voor de bruid. Hun dag hebben we afgesloten met een sprookjes-achtige foto bij het stadhuis waar ze overdag trouwden.

We wensen Ernst en Cindy een mooi huwelijk toe, met veel ‘happy tears’!

20160910_20-01-22-ernst_finale-2(more…)

Wedding of Tamara & Ed

On the beautiful sunny day Tamara & Ed got married. They saw each other for the first time at their wedding in the Indonesian room of Tamara’s parents’ place. The bridegroom stood at the door and was eager to see his future wife, but the nails had to be done. Fortunately with the hair dryer the nails polish was drying very quickly! Their dog was also enjoying the ceremony and listened very careful to the words of their vows. The coconut rings box was ordered from Indonesia and suited in the whole picture of the Indonesian-Dutch Wedding.

It was a blessed day with touching vows and happy tears. We wish Tamara & Ed many HAPPY tears and a lot of BLESSINGS!

Wedding of Tamara & Ed

Pre-Wedding Video Clip by the Dutch Windmills.

 

These two beautiful young people fell in love in the most romantic place: Venice! If you hear Venice, you imagine great views, gondola’s and LOVE! There are unfortunately no gondola’s in the Netherlands, but we have a lot of water and amazing windmills. We decided to combine these two gorgeous elements together. This found we at “De drie molens van Leidschendam”

It was a stunningly beautiful summer day with the Golden sunset!

We enjoyed to witness their teamwork, while pendeling in the boat, their Love Story and their dance at the last strays of the sunset!

Prewedding by the Dutch Windmills.

[:nl]JekelPhotography.com_014_00025These two beautiful young people fell in love in the most romantic place: Venice! If you hear Venice, you imagine great views, gondola’s and LOVE! There are unfortunately no gondola’s in the Netherlands, but we have a lot of water and amazing windmills. We decided to combine these two gorgeous elements together. This found we at “De drie molens van Leidschendam”

(more…)

Menu