Wie zijn wij

Wie zijn wij

We zijn Benjamin en Natasha Jekel; twee professionele fotografen met passie voor fotografie en film. We leggen jullie mooiste dag op een ontspannen manier vast, met een vleugje  humor, creativiteit en het 'out the box' denken. Spontaan, eerlijk, gezellig en passie is onze motto.

Het is jullie dag, wanneer jullie liefde wordt gevierd, we volgen jullie op een onopvallend manier waarbij we toch mooie foto's maken met oog voor detail, zodat jullie 'de dag' steeds opnieuw kunnen herbeleven aan de hand van de prachtige foto's en films.

Voor ons is fotografie niet zo maar een beroep, het is niet zo maar een paar foto's schieten. Fotografie is de kunst om de mooiste momenten uit je leven te kunnen herbeleven. 

Benjamin & Natasha wij zijn wij

Waar zullen we beginnen?

Kennismaking gesprek

Natuurlijk is het beter als we elkaar niet voor het eerst zien op jullie bruiloft, daarom bieden we jullie een kostenloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gespprek kunnen jullie ons vertellen hoe jullie je reportage willen. Natuurlijk kunnen jullie ook vragen stellen.

Hebben jullie nog vragen wat betreft een mooie locatie bij een mooi of minder mooi weer, dan denken wij graag mee.

Direct contact opnemen

Loveshoot

Willen jullie ook voor jullie bruiloft fantastische momenten beleven en alvast aan de camera wennen? Of prachtige foto's voor op jullie uitnodiging? Dan kan! Niet alleen verloofden kunnen genieten van ons, ook bieden wij mensen een loveshoot aan. 

Zie hier een voorbeeld

*bij een boeking vanaf 10 uur lange reportage krijgen jullie een Loveshoot t.w.v €225,00 cadeau.

Menu