Contact

Datum checken?

Contact

Veelgestelde vragen

Help! Ik ben niet fotogeniek!

Geen zorgen. De meeste mensen die voor onze camera staan aan het begin van een fotoshoot zijn gespannen. Je bent niet de enige. Na tien minuten is het ijs gebroken, dankzij onze niet-zo-serieuze-grapjes en gezellige vragen. We dwingen je niet om een neppe lach op te zetten. Zo komt je echte persoonlijkheid in beeld. 

Wat nou als het niet zo mooi weer is?

Voor ons bestaat slecht weer niet! We maken mooie foto's in de zon, maar zelfs regen geeft ons leuke en epic mogelijkheden. We hebben altijd een plan B als het hondenweer is. 

Waarom zou ik jullie moeten kiezen als onze bruidsfotografen?

Wij zijn zeker niet de 'standaard' fotografen. Onze motto is 'think out the box'. We rollen onder de tafels, klimmen in bomen en rennen ons rot om de foto's uit de juiste hoek te nemen. We proberen altijd de 'epic' uit elk moment te trekken. We zijn geen zeurders en zijn bereid jullie te helpen als het even te veel word. We steken onze handen uit de mouwen om voor jullie dé beste foto's te maken, zodat jullie je hele leven er nog van kunnen genieten.

Kan je een fotoshoot voor je bruiloft doen om alvast te wennen?

Natuurlijk! We raden mensen zelfs een loveshoot aan! Dan kunnen jullie vast wennen aan de camera en aan ons, jullie trouwfotografen. Zo delen we jullie onze trics voor de beste lichaamshouding voor op de foto's. Ook kunnen julie dan de foto's gebruiken voor op de persoonlijke en spetterende uitnodigingen. Na het mooie resultaat van de loveshoot krijgen jullie meer zelfvertrouwen om super op jullie bruidsfoto's te komen staan. 

Onze trouwlocatie is best donker, is dat een probleem?

Nee, we gebruiken zeer lichtgevoelige lenzen en aanvullende art flash technologie om de sfeer een in te brengen. Juist als het een beetje donker is kunnen wij zo met het licht schilderen dat jullie foto een schilderij wordt.

Hoeveel foto’s krijgen we ongeveer?

Meestal krijgen jullie rond de 35-45 foto's per uur dat wij aan het fotograferen zijn. Maar als er meer fantastische foto's zijn, krijgen jullie er meer, zonder extra kosten. We selecteren alleen de beste foto's. 

Krijgen we ook de onbewerkte (RAW) foto’s?

Jullie krijgen alleen de prachtige meesterwerken uit onze selectie. Het bewerken doen we met veel tijd en aandacht voor ook de kleine details. Daarom krijgen jullie alleen het resultaat. De opgenomen RAW foto's is slechts het beginstuk van wat jullie krijgen. 

Hoelang duurt het voordat wij onze foto’s krijgen?

De eerste preview (ongeveer 20 foto's) krijgen jullie binnen een week na de reportage. Vervolgens gaan we jullie trouwalbum samenstellen, dit duurt 6-8 weken. De compleet bewerkte selectie kunnen jullie verwachten binnen 3-4 maanden. Houd graag rekening met reportages in het hoog seizoen (april t/m oktober), de levertijden kunnen langer duren.

INSTAGRAM

volg ons op instagram voor meer nieuws

Menu